Quantcast
Δωρεά εξοπλισμού από τον ΤΑΡ στο Σωματείο Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας - enikonomia.gr
share

Δωρεά εξοπλισμού από τον ΤΑΡ στο Σωματείο Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας

δημοσιεύτηκε:

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε η παράδοση ειδικού εξοπλισμού που προσέφερε ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (ΤΑΡ AG) στην Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Μακεδονίας, ανταποκρινόμενος σε σχετικό αίτημα του Σωματείου.


Η δωρεά υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής και αφορά σε δέκα γραφομηχανές Braille τύπου Perkins, δύο πολυμηχανήματα, ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, και ενός κλιματιστικού.

Τον εξοπλισμό παρέλαβε εκ μέρους της Περιφερειακής Ένωσης ο Πρόεδρός της, Σμαράγδος Κρεμύδας, και μέλη του Σωματείου από τον υπεύθυνο τοπικών κοινωνιών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΤΑΡ, Σπύρο Νάκο.

Ο κ. Κρεμύδας ευχαρίστησε θερμά τον TAP και το Δίκτυο για την προσφορά, τονίζοντας ότι η χορηγία επιτρέπει στην Ένωση να αναβαθμίσει το επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει στα μέλη της, τα οποία παρακολουθούν στα γραφεία του Σωματείου μαθήματα γραφής και ανάγνωσης Braille.

«Η συνεργασία με τον ΤΑΡ είναι μακρόχρονη και ο κ. Νάκος είναι πλέον φίλος μας. Ο εξοπλισμός αυτός μας χρειαζόταν, δικαιώνει την προσπάθεια που κάνουμε, και μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με αξιοπρέπεια στο έργο μας», ανέφερε επίσης.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του αγωγού στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Σπύρος Νάκος, δήλωσε ευτυχής για την ολοκλήρωση μιας ακόμη πρωτοβουλίας που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωνικών και περιβαλλοντικών επενδύσεων, τις οποίες ο ΤΑΡ υλοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα.

«Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες που υπάρχουν στις περιοχές από όπου διέρχεται ο αγωγός και προσπαθούμε να συμβάλουμε στην κάλυψή τους – πάντα σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες», πρόσθεσε, πριν πάρει το πρώτο του μάθημα Braille.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.