Quantcast
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 13 ή 14 Δεκεμβρίου - enikonomia.gr
share

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 13 ή 14 Δεκεμβρίου

δημοσιεύτηκε:

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στο Δημόσιο που συμμετείχαν στην απεργία – αποχή από τις διαδικασίες αξιολόγησης.

Στη συνεδρίαση της 24ης Νοεμβρίου 2017 αποφάσισε:

1. Να προχωρήσει άμεσα σε νομικές ενέργειες υπέρ των συναδέλφων -που συμμετείχαν στην απεργία-αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και των Ομοσπονδιών και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους για την κάλυψη θέσεων προϊσταμένων- με τους νομικούς που είχαν κάνει τις αντίστοιχες γνωμοδοτήσεις.

2. Να διαθέσει το ποσό των 5.000€ υπέρ των πλημμυροπαθών της Μάνδρας.

3. Να κηρύξει 3ωρη Παναττική Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, για τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων που εργάζονται στο Δημόσιο.

4. Έγκρινε το αίτημα του Πρόεδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος «Η Ενότητα», Javied Aslam, για τη ναύλωση δυο λεωφορείων για τη μεταφορά ομοεθνών του στη Μάνδρα προκειμένου να συνδράμουν τους κατοίκους της περιοχής καθαρίζοντας χώρους από τη λάσπη.

5. Ενέκρινε την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για τον οικονομικό απολογισμό τρίμηνου.

Τέλος, αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία στις 13 ή 14 Δεκεμβρίου 2017 σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς εταίρους για την κατάργηση του Νόμου λαιμητόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4387/16) για το ασφαλιστικό, την κατάργηση της επαίσχυντης τροπολογίας Γεροβασίλη, για την αξιολόγηση, τη μείωση του αφορολογήτου, κ.α.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.