Quantcast
Καμμένος: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα μιας συμμορίας - enikonomia.gr
share

Καμμένος: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα μιας συμμορίας

δημοσιεύτηκε:

«Αντιλαμβάνομαι την ηθική διάσταση και τον προβληματισμό του κ. Φίλη και τον προβληματισμό όλων που θέτουν το θέμα αυτό τώρα», αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, κληθείς να σχολιάσει την ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής να προχωρήσει σε αρνητική γνωμοδότηση προς την κυβέρνηση, ζητώντας στην ουσία να ανακληθεί η συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.


Τονίζει ότι είναι «ανοιχτός να γίνει στη Βουλή οποιαδήποτε συζήτηση για το θέμα και αν χρειαστεί να το ξαναδούμε, να το ξαναδούμε» και προσθέτει ότι «εάν η Σαουδική Αραβία πει αύριο το πρωί ότι θα προχωρήσει στην πίστωση, εγώ δεν μπορώ να αποφασίσω μόνος μου ότι δεν θα πάρω τα 66 εκατ. ευρώ. Πρέπει να το αποφασίσουμε όλοι μαζί. Κι ας βάλουν στη ζυγαριά τα χρήματα, την ηθική διάσταση και τους προβληματισμούς, διότι όποιος πάρει τέτοια απόφαση μονομερώς θα φέρει και την ευθύνη κι εγώ τέτοια ευθύνη δεν θα την πάρω».

Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι γίνετε “είδηση”, διότι θεωρούν ότι «θα τον πιέσουν και θα τον εκβιάσουν». «Δεν σας κρύβω ότι έχουν φτάσει στο σημείο να με εκβιάζουν ακόμη και με τον ανήλικο γιο μου», δηλώνει. Αναφερόμενος στον Έλληνα διπλωμάτη στο Ριάντ σημειώνει ότι «πράγματι είναι πρωτοφανές να απευθύνεται σε υπηρεσία του δημοσίου χωρίς να κοινοποιεί την αλληλογραφία του στο υπουργείο Εξωτερικών. Έφτασε στο σημείο να στέλνει mms στον γενικό διευθυντή εξοπλισμών» και προσθέτει ότι «είμαι βέβαιος ότι ο κ. Κοτζιάς και οι υπηρεσίες του ΥΠΕΞ θα ελέγξουν τον κ. πρόξενο. Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι έχει περίεργη πορεία, αφού διορίστηκε από τον θείο του, διοικητή της ΕΥΠ και βουλευτή του Καρατζαφέρη, κ. Κοραντή. Εν συνεχεία παραιτείται από την ΕΥΠ, εξαφανίζεται δύο χρόνια και εμφανίζεται ξαφνικά, με το γνωστό μέσον, ως απόφοιτος της Διπλωματικής Ακαδημίας. Και ως διπλωμάτης κάνει αναρτήσεις στο Facebook, όπου στην πρώτη σελίδα του έχει το κυβερνητικό αεροσκάφος».

Για τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι είναι μια έντιμη συμφωνία και δηλώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «έντιμος άνθρωπος που δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν έχει αρπάξει από κανέναν και τραβάει τη χώρα πλέον έξω από τον βούρκο της μεταπολίτευσης». Τέλος, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζει ότι «έχει μετατρέψει τη ΝΔ σε πολιτικό βραχίονα μιας συμμορίας» και εκτιμά ότι «η ΝΔ μετά το πέρας της αξιολόγησης και την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια θα γίνει δεύτερο ΠΑΣΟΚ».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.