Quantcast
Αποκάλυψη Realnews: Μυστήριο με τη διαθήκη του γιου του «Mr Jumbo», τρεις μήνες πριν από το φρικτό τροχαίο με την Porsche - enikonomia.gr
share

Αποκάλυψη Realnews: Μυστήριο με τη διαθήκη του γιου του «Mr Jumbo», τρεις μήνες πριν από το φρικτό τροχαίο με την Porsche

δημοσιεύτηκε:

Αν και μόλις 23 ετών, ο Γιώργος Βακάκης, ο οποίος σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, όταν έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε, παρασύροντας στον θάνατο άλλους τρεις ανθρώπους, φαίνεται ότι είχε αφήσει διαθήκη. Η διαθήκη του γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, όπως αποκαλύπτει η Realnews, είχε συνταχθεί τρεις μήνες πριν από το δυστύχημα, στις 30/11/2016.

Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά, όπως αποκαλύπτει η «R»: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Οι γονείς του Γιώργου Βακάκη δεν φαίνεται να έχουν αποποιηθεί τη διαθήκη. Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με την «R», με την αγωγή από την πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά όλων των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη, υπαιτίου του δυστυχήματος, ως νομίμων κληρονόμων του.

O Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα συνέβη όταν ο Υπάτιος Πατμάνογλου, 41 ετών, στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας για να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες, αφήνοντας μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο τη σύζυγο και το παιδί του.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα αυτοκίνητο το οποίο εκινείτο με ταχύτητα βολίδας, έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα και το διέλυσε, ενώ και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Στο αυτοκίνητο που καρφώθηκε πάνω στο ήδη σταθμευμένο όχημα επέβαινε ο γιος του «Mr Jumbo», ο οποίος επίσης βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και ο συνεπιβάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Ο τραγικός πατέρας μόλις άκουσε τον θόρυβο της σφοδρότατης σύγκρουσης πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται.

Έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

Μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου βρήκαν τραγικό θάνατο η σύζυγός του Αποστολία και ο τρίχρονος γιος του.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.