Quantcast
Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει μέσω Realfm 97,8: Γιατροί πιστοποιούν ότι ένα παιδί έχει εμβολιαστεί για ιλαρά ενώ δεν έχει - enikonomia.gr
share

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ καταγγέλλει μέσω Realfm 97,8: Γιατροί πιστοποιούν ότι ένα παιδί έχει εμβολιαστεί για ιλαρά ενώ δεν έχει

δημοσιεύτηκε:

Στην αύξηση των κρουσμάτων της ιλαράς στην χώρα μας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

“Τα κρούσματα στη χώρα μας έχουν φτάσει περίπου τα 800. Είναι μία εξαιρετικά μεταδοτική νόσος, έχει βρει έδαφος σε ανεμβολίαστους ανθρώπους ή σε ανθρώπους που δεν έχουν περάσει στα νιάτα τους τη νόσο. Ήδη θρηνούμε δύο θανάτους” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρόζενμπεργκ.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κατήγγειλε ότι υπάρχουν γιατροί που πιστοποιούν στο βιβλιάριο υγείας ενός παιδιού ότι έχει εμβολιαστεί για ιλαρά ενώ δεν έχει λέγοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε δει και γιατρούς που με ελαφρά τη καρδία βάζουν πιστοποιητικό ότι έχει εμβολιαστεί ένα παιδί και φαίνεται εμβολιασμένο στο βιβλιάριο υγείας ενώ δεν είναι. Έχουμε δει πάρα πολλά, τα καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε με κάθε τρόπο”.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.