Quantcast
Σάλος με τα κατασχετήρια στον Βύρωνα - Τι αναφέρει στο enikos.gr ο δημοτικός σύμβουλος που παραιτήθηκε - enikonomia.gr
share

Σάλος με τα κατασχετήρια στον Βύρωνα – Τι αναφέρει στο enikos.gr ο δημοτικός σύμβουλος που παραιτήθηκε

δημοσιεύτηκε:

“Θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο”, αναφέρει στο enikos.gr ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας, ο οποίος με ανάρτηση του στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό στην αποστολή 4.000 κατασχετηρίων σε δημότες για χρέη προς τον Δήμο.

«Ποιότητα Ζωής με 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, στα σπίτια και τους λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών, δεν «παίζει»…Γεια σας!!!, έγραψε.

“Η δημοτική αρχή που ισχυριζόταν ότι στέκεται στο πλευρό των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών, προχώρησε δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα, σε μια κίνηση η οποία αποδεικνύει την αδιαφορία της προς όλους όσους συμπολίτες μας, αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα”, αναφέρει στο enikos.gr ο κ. Κόνσουλας.

Και συμπληρώνει: “Χωρίς να υπάρξει καμία απολύτως προειδοποίηση, η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος απέστειλαν χιλιάδες κατασχετήρια μέσω των τραπεζικών λογαριασμών των δημοτών, δεσμεύοντας ποσά από 70 ευρώ και πάνω, για χρέη που αφορούσαν δημοτικά τέλη, κλήσεις δημοτικής αστυνομίας, τέλη κατάληψης πεζοδρομίων κα.. Καμία απολύτως κοινωνική ευαισθησία, κανένα απολύτως περιθώριο στους ανθρώπους αυτούς να αντιδράσουν. Για τον λόγο αυτό, κατέθεσα ήδη αίτημα σύγκλησης έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου στον Βύρωνα, προκειμένου να βρεθεί μία λογική λύση, ιδιαίτερα για αυτόν τον δήμο, όπου είναι γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ευπαθείς ομάδες με πολλά οικονομικά προβλήματα”, ανέφερε κλείνοντας ο Παναγιώτης Κόνσουλας.

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.