Quantcast
Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Καλό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει «κασέτα» - enikonomia.gr
share

Χατζηδάκης στον Realfm 97,8: Καλό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει «κασέτα»

δημοσιεύτηκε:

Στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Με τίτλους τα συμπεράσματα του συνεδρίου είναι: Ενότητα, οι “απίστοι θωμάδες”, όσοι είχαν απομείνει, κατάλαβαν ότι η Νέα Δημοκρατία προχωρά ξεκάθαρα μπροστά, ήταν σαφείς οι συμβολισμοί. Δεύτερον, ανανέωση, η ΝΔ κάνει βήματα μπροστά και αποτυπώθηκε αυτό σε αυτό που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι για να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει να αλλάξουμε εμείς. Δεν μπορούν τα κόμματα να μένουν στατικά, να στέκονται αυτάρεσκα απέναντι στις εξελίξεις, να θεωρούν ότι όλα τα έχουν κάνει σωστά. Πρέπει να προχωρούν μπροστά και να διδάσκονται από τα λάθη τους, από τα λάθη της απέναντι πλευράς, από τη ζωή, από τη διεθνή πραγματικότητα. Και το τρίτο συμπέρασμα είναι η προγραμματική ετοιμότητα της ΝΔ. Έγινε σοβαρή δουλειά στα προσυνέδρια, αξιοποιήσαμε ανθρώπους που για πρώτη φορά ήρθαν στη ΝΔ από τα Πανεπιστήμια, την αγορά, από την κοινωνία. Ο πλούτος των απόψεων τους είναι πλούτος για τη ΝΔ” είπε ο κ. Χατζηδάκης.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έταξε τα πάντα και στο τέλος έγινε κυβέρνηση. Δεν έχει σημασία να γίνουμε τόσο κυβέρνηση, όσο να γίνουμε μια καλή κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που χρειάζεται ο τόπος. Η Ελλάδα είναι ημιλιπόθυμη εδώ και 10 χρόνια. Δεν μπορεί να πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Άρα δεν θα μοιράσουμε καραμελίτσες και σοκολατίτσες, θα είμαστε προσεχτικοί. Αυτά που έχουμε πει είναι μετρημένα και κοστολογημένα. Είναι λίγα, λέμε λίγα και θέλουμε να τα κάνουμε όλα” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.