Quantcast
Αντιεξουσιαστές απειλούν: Δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα στα σούπερ μάρκετ - ΦΩΤΟ - enikonomia.gr
share

Αντιεξουσιαστές απειλούν: Δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα στα σούπερ μάρκετ – ΦΩΤΟ

δημοσιεύτηκε:

Για τρίτη χρονιά αντιεξουσιαστές με μήνυμά τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου απειλούν πως έχουν δηλητηριάσει προϊόντα με υδροχλωρικό οξύ και πρόκειται να ξεκινήσουν να τα επανατοποθετούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ από αύριο, 20 Δεκεμβρίου έως και την Παραμονή των Χριστουγέννων. Πρόκειται για προϊόντα μεγάλων εταιριών σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το σχέδιο τους ονομάζεται «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3» και γράφουν χαρακτηριστικά πως επιλέγουν να κάνουν το συγκεκριμένο «σαμποτάζ», τις ημέρες των γιορτών που «χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα».

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, όταν πάλι αναρχικοί είχαν ανακοινώσει το αντίστοιχο σχέδιο τους, μεγάλες εταιρίες είχαν προβεί σε ανάκληση προϊόντων.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ οι αστυνομικές αρχές έχουν ειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Δείτε φωτογραφίες:








ιε


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.