Quantcast
Ανάδειξη κλάδων της ελληνικής οικονομίας από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο - enikonomia.gr
share

Ανάδειξη κλάδων της ελληνικής οικονομίας από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

δημοσιεύτηκε:

Νέα δραστηριότητα για την καλύτερη προβολή, εκπροσώπηση και δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων στις διεθνείς αγορές, αναπτύσσει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, οργανώνοντας ελληνικά ομαδικά περίπτερα σε επιλεγμένες διεθνείς εκθέσεις στη Γερμανία και σε άλλες χώρες.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η αποτελεσματικότερη παρουσίαση της δυναμικής σημαντικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, η ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και η επίτευξη συνεργειών, η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και αναγνωρισιμότητα, καθώς και η οργάνωση στοχευμένων συναντήσεων με εταίρους και δυνητικούς πελάτες.

Το Επιμελητήριο με την οργάνωση τέτοιων περιπτέρων ενισχύει και υποστηρίζει την προώθηση και την εξωστρέφεια των ελληνικών προϊόντων και της ελληνικής επιχειρηματικότητας και εργάζεται προς την κατεύθυνση της επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και της ανάπτυξής της, με σκοπό τη βελτίωση της πραγματικής οικονομίας και την έξοδο από την κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει αναλάβει για τα επόμενα δύο χρόνια (2018-19) τη διοργάνωση περιπτέρων σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, που διοργανώνονται από γερμανικούς εκθεσιακούς οργανισμούς, για τους οποίους το Επιμελητήριο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο, με εμπειρία που ξεπερνά τα 60 χρόνια. Οι εκθέσεις που ετοιμάζει είναι:

2018

– ΗΑΝΝΟVER MESSE, Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση Αννοβέρου (23-27 Απριλίου)

– transport logistic CHINA, 8η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics στη Σαγκάη (16-18 Μαΐου)

– ASIA FRUIT LOGISTICA & ASIA FRUIT CONGRESS, 12η Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Φρούτων και Λαχανικών στο Χονγκ Κονγκ (5-7 Σεπτεμβρίου)

2019

– transport logistic 2019, 17η Διεθνής Έκθεση Μεταφορών και Logistics στο Μόναχο (4-7 Ιουνίου)

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στα ελληνικά ομαδικά περίπτερα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθυνθεί στα τηλ. 210 6419037 και 210 6419026 ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-chamber.gr

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.