Quantcast
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ασφαλής προορισμός για τους Αμερικανούς η Ελλάδα - enikonomia.gr
share

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Ασφαλής προορισμός για τους Αμερικανούς η Ελλάδα

δημοσιεύτηκε:

Στους πλέον ασφαλείς προορισμούς για τους Αμερικανούς πολίτες κατατάσσει την Ελλάδα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

“Η Ελλάδα κατατάσσεται στο επίπεδο 1, το χαμηλότερο συμβουλευτικό επίπεδο για τον κίνδυνο ασφάλειας”, διαμηνύει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στους Αμερικανούς πολίτες που ταξιδεύουν ανά τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ:

“Σήμερα, το υπουργείο Εξωτερικών ξεκίνησε ένα νέο ταξιδιωτικό συμβουλευτικό πρόγραμμα, βελτιώνοντας τις επικοινωνίες του με ταξιδιώτες πολίτες των ΗΠΑ, παρέχοντας σαφείς, έγκαιρες και αξιόπιστες πληροφορίες για την ασφάλεια σε όλο τον κόσμο.

Ως μέρος αυτής της προσπάθειας, αντικαταστήσαμε τις Προειδοποιήσεις Ταξιδιών και τις Προειδοποιήσεις Ταξιδιού με Ταξιδιωτικές Συμβουλές για κάθε χώρα του κόσμου. Οι συμβουλές ταξιδιού ακολουθούν μια σταθερή μορφή και χρησιμοποιούν απλή γλώσσα για να βοηθήσουν τους πολίτες των ΗΠΑ να βρουν και να χρησιμοποιήσουν σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας.

Οι συμβουλές ταξιδιού ισχύουν μέχρι τέσσερα βασικά επίπεδα συμβουλών, παρέχουν μια περιγραφή των κινδύνων και παρέχουν σαφή βήματα δράσης που θα πρέπει να κάνουν οι πολίτες των ΗΠΑ. Η Ελλάδα κατατάσσεται στο επίπεδο 1, το χαμηλότερο συμβουλευτικό επίπεδο για τον κίνδυνο ασφάλειας.”


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.