Quantcast
Παραιτείται ο Ζουράρις - ΤΩΡΑ - enikonomia.gr
share

Παραιτείται ο Ζουράρις – ΤΩΡΑ

δημοσιεύτηκε:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τις δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι για τον Ολυμπιακό και τον Άρη, που προκάλεσαν σάλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο διευθυντής σύνταξης της Realnews Βασίλης Σκουρής στην εκπομπή των Άκη Παυλοπουλου και Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις θα υποβάλει την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Για το θέμα, υπήρξε μια έντονη συζήτηση μεταξύ του προέδρου των ΑΝΕΛ και του Κώστα Ζουράρι ενώ ακολούθησε τηλεφωνική επαφή μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Μεγάρου Μαξίμου.

Αρχικά, όπως έγραψε στο real.gr o Βασίλης Σκουρής το δίλημμα ήταν εάν θα ζητηθεί η παραίτησή του πριν από τις τοποθετήσεις του Πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών αύριο στη Βουλή ή θα απομακρυνθεί στον επικείμενο ανασχηματισμό μετά το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης. Τελικά επικράτησε η σκέψη ο κ. Ζουράρις να υποβάλει την παραίτησή του αύριο το πρωί, όμως μετά τη διαρροή της πληροφορίας, αποφασίστηκε αυτό να γίνει σήμερα. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να υπάρξει παραίτηση του κ. Ζουράρι από ώρα σε ώρα.

Ακούστε το ηχητικό από τον Realfm με τις πληροφορίες του Βασίλη Σκουρή


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.