Quantcast
Λευτέρης Αυγενάκης: Το 2018 θα είναι έτος εκλογών - enikonomia.gr
share

Λευτέρης Αυγενάκης: Το 2018 θα είναι έτος εκλογών

δημοσιεύτηκε:

Σε εκδήλωση της δημοτικής τοπικής οργάνωσης Μεσολογγίου της Νέας Δημοκρατίας παρευρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης , ενώ νωρίτερα είχε επισκεφθεί και την πόλη του Αγρινίου.

Σε δηλώσεις του ο Λευτέρης Αυγενάκης διατύπωσε την εκτίμηση ότι «το 2018 θα είναι έτος εκλογών» και πρόσθεσε ότι «ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει να φέρει στο τιμόνι της χώρας μία κυβέρνηση με έναν πρωθυπουργό μεταρρυθμιστή και αποφασισμένο να παράξει έργο, με ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο, με σαφή προσανατολισμό, που δεν θα δημιουργεί εκπλήξεις και βάρη στον ελληνικό λαό».

Ακόμη, ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε ότι «χρειαζόμαστε μία αισιόδοξη και αποφασισμένη κυβέρνηση με πρωθυπουργό που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης», επαναλαμβάνοντας ότι «το 2018 θα φέρει πολιτικές αλλαγές.»


Αναφερόμενος στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ είπε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει να διαπραγματεύεται μυστικά ερήμην του ελληνικού λαού, ερήμην των πολιτικών κομμάτων» προσθέτοντας ότι «δεν εμπιστευόμαστε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ακόμη είπε ότι «δεν υπάρχει μία ενιαία κυβερνητική θέση, δεν υπάρχει πλάνο, ατζέντα, πλαίσιο που κινείται η διαπραγμάτευση εδώ και δύο ολόκληρους μήνες», ενώ όσο αφορά στην ΝΔ, σημείωσε ότι «έχουμε ξεκάθαρα ταχθεί με πολλή υπευθυνότητα και πολύ σοβαρότητα για το θέμα αυτό από την πρώτη στιγμή και αναμένουμε τον κύριο Τσίπρα ως πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων να έρθει το συντομότερο δυνατό στη Βουλή, να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία και κατ’ επέκταση τον ελληνικό λαό».

Επίσης ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε ότι «είναι χρέος μας να επικοινωνήσουμε το πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος που εμείς ως Νέα Δημοκρατία έχουμε ήδη παρουσιάσει και αποτελεί κτήμα μας και δέσμευσή μας απέναντι στο ελληνικό λαό». Όπως πρόσθεσε, «δεν είναι κάτι άλλο από το πλαίσιο που απαντά σε όλα τα ζητήματα όπως παιδεία, οικονομία, ασφάλεια, δημόσια διοίκηση κ.ά. που ψηφίστηκε και δημοσιοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση του πρόσφατου συνεδρίου».

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.