Quantcast
Θεοδωράκης στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Θέλουμε εθνική συνεννόηση - O κάθε ηγέτης να ανοίξει τα χαρτιά του - enikonomia.gr
share

Θεοδωράκης στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Θέλουμε εθνική συνεννόηση – O κάθε ηγέτης να ανοίξει τα χαρτιά του

δημοσιεύτηκε:

Ο επικεφαλής του Ποταμιού,Σταύρος Θεοδωράκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

“Οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι οι Σκοπιανοί εχουν πάρει σοβαρά την υπόθεση. Πρέπει να προχωρήσουν σε άλλες δύο μεγάλες αλλαγές όμως, στο Σύνταγμα και στα σχολικά βιβλία. Το ερώτημα είναι, αν τις κάνουν τις αλλαγές εμείς θα ανταποκριθούμε;” δήλωσε.

“Θέλουμε εθνική συνεννόηση και το πρώτο βήμα είναι ο κάθε ηγέτης να ανοίξει τα χαρτιά του. Να μην ρωτάει τον άλλο ποια ειναι η θέση του, αλλά να πει τη δική του. Όπως ξέρετε εγώ βγήκα πολύ νωρίς και είπα την άποψή μου για μία σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο “Μακεδονία”. Είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητας να λες σήμερα ότι μπορεί να υπάρξει μία ονομασία σε αυτό το κράτος χωρίς καμία αναφορά στη λέξη “Μακεδονία”” συμπλήρωσε.

“Εμείς δεν θέλουμε να αναβληθεί και αυτή η εξέλιξη. Χάνουμε από αυτη τη καθυστέρηση. Πρέπει να λύσουμε σημερα κάποια προβλήματα. Μπορεί αυτή η ευκαιρία να είναι η τελευταία” τόνισε.

“Πρέπει να βλέπουμε τους γείτονές μας σαν αυριανούς συμμάχους. Μπορούμε να το πιστέψουμε και να το κάνουμε. Η πΓΔΜ μας έχει ανάγκη. Εμείς είμαστε οι ισχυροί” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.