Quantcast
Η δέσμευση Μητσοτάκη στους απόστρατους για τα αναδρομικά - enikonomia.gr
share

Η δέσμευση Μητσοτάκη στους απόστρατους για τα αναδρομικά

δημοσιεύτηκε:

Με εκπροσώπους των Ενώσεων απόστρατων Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και Σωμάτων Ασφαλείας συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ δεσμεύτηκε για την επιστροφή του 50% των αναδρομικών που οφείλει το κράτος, κατηγορώντας την κυβέρνηση για εμπαιγμό τους.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε τα εξής:


«Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Στη Νέα Δημοκρατία θέλουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας, να ακούμε την άποψή σας και να συζητούμε όλα τα ζητήματα που σας αφορούν.

Γνωρίζω ότι η Κυβέρνηση, σας ενέπαιξε και έδωσε και σε εσάς υποσχέσεις τις οποίες δεν τήρησε. Δεσμεύομαι για κάτι πολύ συγκεκριμένο σε σχέση με το ζήτημα των αναδρομικών που απολύτως δικαιολογημένα σας απασχολεί: Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα φροντίσει ώστε να επιστραφεί το 50% των χρημάτων που σας οφείλει το Κράτος. Όπως γνωρίζετε, δεν ανήκω στην κατηγορία των πολιτικών που δίνει αφειδώς υποσχέσεις, αλλά αυτά για τα οποία δεσμεύομαι σκοπεύω να τα τηρήσω στο ακέραιο».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.