Quantcast
Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Καμμένος και Τσίπρας έχουν καλή χημεία - Δεν υπάρχει θέμα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος στον Realfm 97,8: Καμμένος και Τσίπρας έχουν καλή χημεία – Δεν υπάρχει θέμα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης

δημοσιεύτηκε:

“Ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας έχουν μια καλή χημεία. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης” δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί τοποθετήθηκαν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ωστόσο αυτό που προέκυψε είναι μια τάση δημιουργία πολιτικών συγκλίσεων σε ό,τι αφορά το ονοματολογικό. Με μεγάλη εξαίρεση τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έχει απομείνει μόνος με τον κ. Λεβέντη, σε μία γραμμή η οποία δείχνει ότι ούτε το πολιτικό σθένος έχει να υπηρετήσει μια εθνικά υπεύθυνη, σοβαρή και αποτελεσματική πολιτική και επίσης, από ό,τι φαίνεται, αμφιταλαντεύεται διαρκώς και τελικά καταλήγει να σύρεται από την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του” είπε ο κ. Τζανακόπουλος.

“Ο κ. Καμμένος δεν έχει σε καμία περίπτωση αποσύρει τις δηλώσεις του ότι εφόσον υπάρχει ευρύτερη πολιτική συναίνεση πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην κυβέρνηση και ότι έχει εμπιστοσύνη στον κ. Κοτζιά και τον πρωθυπουργό”, τόνισε, ενώ συμπλήρωσε “ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας έχουν μια καλή χημεία. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης”.

“Προσερχόμαστε στη διαπραγμάτευση με την εθνική θέση, απόσυρση των αλυτρωτικών θέσεων της γείτονος. Πιστεύω θα έχουμε ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία” συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ σημείωσε ότι “η ηγεσία της ΠΓΔΜ έχει επιδείξει βούληση για σοβαρή διαπραγμάτευση χωρίς γκρίζες ζώνες και κάνει προσπάθεια να βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση”.

“Όσον αφορά στον κ. Δημήτρη Καμμένο, έχει υπερβεί τα όρια και προκαλεί εύλογα ερωτηματικά αυτός ο έντονος αντιπολιτευτικός οίστρος” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.