Quantcast
Πλακιωτάκης στον Realfm 97,8: Μοναδικός στόχος του Τσίπρα είναι να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ - enikonomia.gr
share

Πλακιωτάκης στον Realfm 97,8: Μοναδικός στόχος του Τσίπρα είναι να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

“Δεν μπορούμε να συζητάμε σοβαρά, όταν εντός της κυβερνήσεως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις” δήλωσε αναφορικά με το Σκοπιανό ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και τομεάρχης Ναυτιλίας του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.

“Το συλλαλητήριο δεν είναι ‘καπελωμένο’ από κάποιο κόμμα, είναι μια εκδήλωση του ελληνικού λαού, η οποία έχει ως στόχο να εκφράσει το εθνικό αίτημα, εγώ πάντοτε ήμουν κοντά στον κόσμο, τον αφουγκραζόμουν και θα προσέλθω ως απλός πολίτης” δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης.

“Αν δεν έχεις μια ενιαία θέση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, δεν έχεις λάβει επίσης τις πρωτοβουλίες εκείνες διαμορφώνοντας μια ενιαία εθνική θέση, ποιος μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά; Εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να διχαστεί ο ελληνικός λαός εξαιτίας των πρωτοβουλιών και της ασυμφωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων. Άρα, καταλαβαίνετε ότι για τα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν μπορούμε να παίζουμε” τόνισε.

“Δεν μπορούμε να συζητάμε σοβαρά, όταν εντός της κυβερνήσεως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις” πρόσθεσε.

“Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν αξιοποιεί στρατηγικά την μαζική εκδήλωση του ελληνικού λαού, ο οποίος εκφράζει το εθνικό αίτημα;” ενώ υπογράμμισε ότι “Μοναδικός στόχος του κ. Τσίπρα είναι να διεμβολίσει και να δημιουργήσει προβλήματα στη ΝΔ, όπως έκανε και με το μεταναστευτικό σε άλλη σύνοδο των πολιτικών αρχηγών…”.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.