Quantcast
Η ετήσια έκδοση του Economist αποκλειστικά με τη Realnews - enikonomia.gr
share

Η ετήσια έκδοση του Economist αποκλειστικά με τη Realnews

δημοσιεύτηκε:

Την ετήσια έκδοση του περιοδικού Economist υπό τον τίτλο «Ο κόσμος το 2018», με τις προβλέψεις του κορυφαίου οίκου για τη νέα χρονιά, φιλοξενεί αυτή την Κυριακή αποκλειστικά η εφημερίδα «Real news».

Στην πολυτελή έκδοση του Economist φιλοξενούνται οι εκτιμήσεις της συντακτικής ομάδας του περιοδικού και διακεκριμένων αναλυτών και οικονομολόγων για τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της νέας χρονιάς. Επίσης δημοσιεύεται ειδική ανάλυση με εκτιμήσεις για την οικονομία της Ελλάδας, τις προοπτικές ανάπτυξης και το αληθινό στοίχημα για τη χώρα μας το 2018.

Στην επετειακή έκδοση του Economist αρθρογραφούν ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο επιχειρηματίας Ρίτσαρντ Μπράνσον κ.α.

Εκτός από τα άρθρα των πολιτικών και των αναλυτών στις σελίδες του περιοδικού θα βρείτε προβλέψεις για την πορεία των οικονομιών 81 χωρών και 15 επιχειρηματικών κλάδων, αλλά και αναλύσεις για τον αντίκτυπο του Brexit, για το φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που προωθεί ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, για το επικίνδυνο πυρηνικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιογκ Ουν, για τις εξελίξεις στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας και για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας .


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.