Quantcast
Κικίλιας στον Realfm 97,8: Για ποια εθνική γραμμή μιλάμε όταν η κυβέρνηση έχει απέναντι της την κοινωνία και είναι και διχασμένη; - enikonomia.gr
share

Κικίλιας στον Realfm 97,8: Για ποια εθνική γραμμή μιλάμε όταν η κυβέρνηση έχει απέναντι της την κοινωνία και είναι και διχασμένη;

δημοσιεύτηκε:

“Είναι σαφές δεν θέλουμε τον όρο Μακεδονία και δεν θέλουμε και τα παράγωγά του” δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Έχει διαφανεί ότι τη λύση αυτή δεν την θέλει ο ελληνικός λαός” είπε ενώ συμπλήρωσε ότι “η ελληνική κοινωνία αυτή τη στιγμή είναι υπέρ των συλλαλητηρίων. Είναι σε δύσκολή θέση η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και του κ. Καμμένου από την άλλη, ο οποίος δήλωσε ότι θα λείπει στο εξωτερικό την Κυριακή. Έχω την αίσθηση ότι όποτε υπάρχουν δυσκολίες, μόνιμα προκύπτουν υποχρεώσεις στο εξωτερικό”.

“Υπάρχει εμφανής διχογνωμία και άρα για ποια εθνική γραμμή μιλάμε όταν η κυβέρνηση έχει απέναντι της την κοινωνία και είναι και διχασμένη;” τόνισε.

“Δεν υπάρχει αναθεώρηση της στάσης της ΝΔ. Δεν θα προσπαθήσουμε να ενώσουμε κάποιος ξένους διχάζοντας την ελληνική κοινωνία” υπογράμμισε.

“Δεν θέλω τον όρο Μακεδονία και παράγωγά του στη λύση του Σκοπιανού” είπε ο κ. Κικίλιας.

“Οι χειρισμοί του υπουργού Εθνικής Αμύνης προσδίδουν στο γκρι που κάποιοι επιδιώκουν για τα Ίμια, στα νησιά μας και την περιοχή και όχι στην εδραίωση της εθνικής κυριαρχίας μας” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.