Quantcast
Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Δεν μας χαροποιεί που ο μικρός εταίρος στην κυβέρνηση έχει διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό - enikonomia.gr
share

Σκουρλέτης στον Realfm 97,8: Δεν μας χαροποιεί που ο μικρός εταίρος στην κυβέρνηση έχει διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό

δημοσιεύτηκε:

“Διαφορετικά τα λέει ο Δημήτρης Καμμένος και αλλιώς εκφράζεται επίσημα το κόμμα των ΑΝΕΛ” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί που ο μικρός εταίρος στην κυβέρνηση έχει μια συγκεκριμένη διαφορετική προσέγγιση σε αυτό το κρίσιμο θέμα. Κοιτάμε και την ένταση που διατυπώνεται αυτή η διαφοροποίηση. Διαφορετικά τα λέει ο Δημήτρης Καμμένος και αλλιώς εκφράζεται επίσημα το κόμμα των ΑΝΕΛ” δήλωσε.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, κ. Σγουρίδη τόνισε ότι “Αυτό πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος. Ο κ. Καμμένος ως υπουργός της κυβέρνησης, έχει την υποχρέωση τελικώς πέρα από τη διαφοροποίηση που έχει, να συμπαραταχθεί με την επίσημη θέση της κυβέρνησης”.

“Τα εθνικά ζητήματα πρέπει να τα προσεγγίζουμε όχι στενά με όρους κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αλλά στη βάση ευρύτερων συναινέσεων και πλειοψηφιών ” ενώ πρόσθεσε “Αν βρούμε μια λύση, δεν μπορούμε να πάμε με οριακές συναινέσεις σε αυτό το θέμα”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.