Quantcast
Γιώργος Κασιμάτης στο συλλαλητήριο: Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του - enikonomia.gr
share

Γιώργος Κασιμάτης στο συλλαλητήριο: Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του

δημοσιεύτηκε:

Σήμερα ολόκληρη η Ελλάδα είναι εδώ και λέει “όχι” στη δουλεία από το 2010 είπε ο κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία και συνταγματολόγος Γιώργος Κασιμάτης στο Σύνταγμα.

Όπως ανέφερε ο κ. Κασιμάτης στο συλλαλητήριο «υπάρχει πολιτική απόφαση να δώσουν την ταυτότητά μας σε ξένο λαό. Σήμερα όλη η Ελλάδα είναι εδώ. Ακόμη και αυτοί που είναι δεμένοι “χειροπόδαρα” συμφωνούν. Σήμερα είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται το άρθρο 120. Αυτό είναι η αντίσταση κατά του Όχι. Όλα αυτά γίνονται όταν έχουμε κυβερνήσεις που από το 2010 λένε όλο “ναι” στη δουλεία. Σήμερα ο ελληνικός λαός παίρνει την κυριαρχία στα χέρια του».

Και συνέχισε λέγοντας ότι « η Ελλάδα εδώ, είναι ολόκληρη και λέει “όχι” στη δουλεία από το 2010. Όχι σε καμιά παραχώρηση ελληνικής σπιθαμής γης στους ξένους. Όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα».

«Τότε και η Τουρκία θα έπρεπε να λέγεται Ιονία και η Σικελία μεγάλη Ελλάδα. Ας μου φέρει ένας διεθνολόγος ένα όνομα να μην έχει καμία σχέση με την Ιστορία του λαού του», συμπλήρωσε.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.