Quantcast
Ανώτερη κυβερνητική πηγή: Λαμβάνουμε υπόψη το συλλαλητήριο - Σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει η στρατηγική μας - enikonomia.gr
share

Ανώτερη κυβερνητική πηγή: Λαμβάνουμε υπόψη το συλλαλητήριο – Σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει η στρατηγική μας

δημοσιεύτηκε:

Του Βασίλη Σκουρή

«Λαμβάνουμε υπόψη το συλλαλητήριο, σε καμιά όμως περίπτωση δεν αλλάζει η στρατηγική μας στο θέμα των Σκοπίων» δηλώνει στο real.gr ανώτερη κυβερνητική πηγή.

Η ίδια πηγή αποκλείει δημοψήφισμα, όπως ζήτησε ο Μίκης Θεοδωράκης, κεντρικός ομιλητής χθες στο Σύνταγμα, ενώ τονίζει πως «σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει ότι το συλλαλητήριο μετατράπηκε σε αντικυβερνητική εκδήλωση, όπως θα ήθελε η Νέα Δημοκρατία».

Πηγές, μάλιστα, του κυβερνώντος κόμματος αναρωτιούνται εάν η Νέα Δημοκρατία υιοθετεί την πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη για δημοψήφισμα και εάν βουλευτές της σε περίπτωση που υπάρξει λύση στο θέμα των Σκοπίων θα αναλάβουν σχετική πρωτοβουλία στη Βουλή, όπως ζήτησε από την εξέδρα του συλλαλητηρίου ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κυβέρνηση εκτιμά ότι το πολύ εντός διμήνου θα έχει διαφανεί εάν υπάρχει λύση στο Σκοπιανό, ενώ στόχος είναι η πρόταση για Σύμφωνο μεταξύ των δυο χωρών, που συγγράφεται από τον Νίκο Κοτζιά, να παραδοθεί στα Σκόπια εντός του Φεβρουαρίου, ίσως και εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου. Αν, μάλιστα, τα Σκόπια αλλάξουν την ονομασία του αεροδρομίου τους, στην πρώτη πτήση ελληνικού αεροπλάνου προς το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της FYROM να βρίσκεται ο Νίκος Κοτζιάς και να παραδώσει ο ίδιος την πρόταση Συμφώνου προς τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ.

Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.