Quantcast
Καταγγελία "φωτιά" από τον Άδωνι: Ο Πολάκης πλαστογράφησε ηχητικό ντοκουμέντο εις βάρος μου - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Καταγγελία “φωτιά” από τον Άδωνι: Ο Πολάκης πλαστογράφησε ηχητικό ντοκουμέντο εις βάρος μου – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Σε βαριές καταγγελίες κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καταθέτει στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία στη Βουλή. Ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε τον κ. Πολάκη για πλαστογραφία ενός ηχητικού προκειμένου να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρο της ΝΔ αναφέρθηκε στην υπόθεση διορισμού 23 ατόμων για την οποία τον κατηγορεί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, επισημαίνοντας πως πρόκειται για μία στημένη υπόθεση από τον κ. Πολάκη και τον κ. Γιαννακουλόπουλο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίστηκε πως τα γράμματα στο επίμαχο χαρτί με τα ονόματα των ατόμων δεν είναι δικά του αλλά του κ. Γιαννακουλόπουλου, ενώ για τους 23 διορισμούς είπε πως γνωρίζει τους 13 και οι υπόλοιποι του είναι τελείως άγνωστοι.

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε πως η Εξεταστική Επιτροπή έχει στηριχθεί σε ένα ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο είναι προϊόν πλαστογραφίας. Όπως ανέφερε, για το συγκεκριμένο ηχητικό έλαβε με ανώνυμο φάκελο την πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με την οποία

αυτό το ηχητικό έχει σε 19 σημεία ασυνέχεια λόγου και τεχνική απόκρυψη λέξεων με τη μέθοδο εισαγωγής ησυχίας.

“Το ηχητικό ντοκουμέντο είναι προϊόν πλαστογραφίας . Εγώ ισχυρίζομαι ότι αυτή την πλαστογραφία την έχει διαπράξει ο κ. Πολάκης σε συνεργασία με τον κ. Γιανακουλόπουλο” είπε χαρακτηριστικά.



Πηγή Πληροφοριών:enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.