Quantcast
Θεοδωρικάκος: Η υπόθεση Novartis θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Θεοδωρικάκος: Η υπόθεση Novartis θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Στις εξελίξεις της υπόθεσης Novartis αναφέρθηκε ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του «Ε».

«Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας σε ομιλίες του στη Βουλή και αλλού να προαναγγέλλει εδώ και πάρα πολλούς μήνες ότι υπάρχει σκάνδαλο Novartis και αυτό να παρουσιάζεται την επομένη ενός συγκλονιστικού συλλαλητηρίου. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος την προηγούμενη μέρα επισκέφθηκε τελείως τυχαία την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τελείως συμπτωματικά έτερος υπουργός την επόμενη μέρα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, εξέρχεται του Μεγάρου Μαξίμου και αναγγέλλει ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο που γνώρισε η Ελλάδα», σχολίασε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Η ουσία είναι ότι η Νέα Δημοκρατία θέλει την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης το ταχύτερο δυνατό», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος και προσέθεσε: «πιστεύω ότι στο τέλος της ημέρας, όλη αυτή η υπόθεση θα λειτουργήσει σαν μπούμερανγκ απέναντι στην σημερινή κυβέρνηση, η οποία επιμένω ότι τα πάντα τα χειρίζεται με έναν σχεδιασμό που κρατάει λίγες ημέρες».

Δείτε τα βίντεο:


 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.