Quantcast
Πολάκης: Για πρώτη φορά υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν δίνει κάλυψη - Tι απάντησε στον Άδωνι για τη μικρή Μελίνα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πολάκης: Για πρώτη φορά υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν δίνει κάλυψη – Tι απάντησε στον Άδωνι για τη μικρή Μελίνα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Αυτό που κουβεντιάζουμε σήμερα είναι η κορυφή ενός από τα τρία παγόβουνα στα οποία προσέκρουσε και βούλιαξε η χώρα», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης,μιλώντας στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

«Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι για πρώτη φορά υπάρχει μια κυβέρνηση που δεν δίνει πολιτική κάλυψη που ο κόσμος το είχε τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

«Με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς το 30% της δημόσιας δαπάνης και το 40% της ιδιωτικής αποτελούν μαύρο χρήμα από υπερτιμολογήσεις φαρμάκων», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και πρόσθεσε:

«Κάποιοι τολμούν να μιλούν για σκευωρία και κάνουν και μηνύσεις. Να μηνύσετε τους βουλευτές το 2010 που κατέθεσαν επερώτηση στον τότε υπουργό Υγείας, όπου μιλούν για κατασπατάληση χρήματος».

«Το σκάνδαλο Novartis είναι παγκόσμιο αλλά έχει μια ιδιαίτερη ελληνική πτυχή. Γιατί η χώρα μας, μέσα από διεθνείς συμφωνίες, ήταν τιμή αναφοράς, σε πάρα πολλές άλλες χώρες», τόνισε.

Απαντώντας στις καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας, είπε μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ:

«Είναι ντροπή, αίσχος και ελεεινότητα να χρησιμοποιήσεις αυτό το πράγμα για να πλήξεις αυτό που λέω . Αν βρεθεί ένας που να πει ότι για αυτή την υπόθεση σήκωσα το τηλέφωνο για να πω “κάνε αυτό ή εκείνο” εγώ την επόμενη στιγμή θα παραιτηθώ από βουλευτής και υπουργός».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.