Quantcast
Μητσοτάκης: Να μην σπεύσει ο Τσίπρας να κλείσει την προανακριτική άρον άρον - Περιμένω νέες επιθέσεις λάσπης - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Να μην σπεύσει ο Τσίπρας να κλείσει την προανακριτική άρον άρον – Περιμένω νέες επιθέσεις λάσπης – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Προσωπική επίθεση κατά του ΠρωθυπουργούΑλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την υπόθεση της Novartis.

«Πίσω από ένα πραγματικό σκάνδαλο κρύβεται μια οργανωμένη σκευωρία με σκοπό να σπιλώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά.


«Από τη στιγμή που συστήνεται η προκαταρκτική οφείλει να διερευνήσει όλη την αλήθεια» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ σημειώνοντας ότι πρέπει να καταθέσουν στην προανακριτική οι προστατευόμενοι μάρτυρες, με ή χωρίς κουκούλα, και να δοθεί η δυνατότητα στα δέκα πολιτικά πρόσωπα που παραπέμπονται να εξεταστούν κατ’ αντιπαράσταση με αυτούς για να μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά τους.

«Να μην σπεύσει ο κ. Τσίπρας να κλείσει άρον άρον την προανακριτική επιτροπή και να επιστρέψει την υπόθεση στη δικαιοσύνη. Αυτό θα ισοδυναμεί με την απόλυτη συγκάλυψη κι εγώ αυτό προσωπικά δεν θα το ανεχθώ» , επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης και είπε πως πρέπει να αποδοθούν παντού ευθύνες.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε μάλιστα ότι περιμένει κι άλλες επιθέσεις λάσπης από τον Πρωθυπουργό. «Ο κ. Τσίπρας δεν έχει εμπιστοσύνη στο αφήγημά του. Το βασικό του αφήγημα έχει καταρρεύσει… Ο Πρωθυπουργός μίλησε στη Βουλή για ‘’πολιτική ευθύνη’’ επειδή δεν μπορούσε να αποδώσει ποινικές ευθύνες».

Με ενδιαφέρει να μπορέσουμε να επιστρέψουμε χρήματα στους πολίτες, στους συνταξιούχους, με τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, ο κ. Τσίπρας δεν έχει κάνει τίποτα για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης και της υπερσυνταγογράφησης, ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι επί διακυβέρνησης ΝΔ, το άρθρο περί ευθύνης υπουργών θα αλλάξει και τα πολιτικά πρόσωπα δεν θα έχουν “αυτή τη σκανδαλωδώς ευνοϊκή μεταχείριση που έχουν σήμερα”

«Τα δικά μας στελέχη είπαν ξεκάθαρα ότι δεν τους ενδιαφέρει η παραγραφή και θέλουν να δικαστούν. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση συγκάλυψε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή στήνοντας δέκα και όχι έντεκα κάλπες… Ποιον πείθει ο κ. Τσίπρας όταν λέει όλα στο φως και αφήνει απ’ έξω τον Κουρουμπλή;» διερωτήθηκε.

«Δεν θα επιτρέψω να βουλιάξει η πολιτική ζωή του τόπου σε έναν βούρκο σε μια εποχή που αντιμετωπίζουμε τεράστιες προκλήσεις. Ο κ. Τσίπρας διέλυσε την οικονομία και κάνει συνεχείς εθνικές υποχωρήσεις και νομίζει ότι θα κρυφτεί πίσω από την σκανδαλολογία…» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΙ:



 
Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.