Quantcast
Τζανακόπουλος στον Άδωνι: Γιατί δεν παραιτείστε και εσείς μέχρι να καθαρίσει το όνομά σας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Τζανακόπουλος στον Άδωνι: Γιατί δεν παραιτείστε και εσείς μέχρι να καθαρίσει το όνομά σας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Αναρωτιέμαι πόσες μέρες θα περάσουν μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να αποπέμψει τον αντιπρόεδρο του κόμματος, τον κ. Γεωργιάδη, όχι μόνο για την υπόθεση της Novartis αλλά και για την απαράδεκτη συμπεριφορά του απέναντι στον Πρωθυπουργό της χώρας, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,Δημήτρης Τζανακόπουλος που έλαβε τον λόγο μετά την ομιλία του προέδρου της ΝΔ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης χρησιμοποιεί μία γλώσσα, την οποία ο ίδιος θεωρεί απολύτως δόκιμη, με την οποία όμως προσβάλλει πολύ λιγότερο την κυβέρνηση και πολύ περισσότερο την ίδια τη ΝΔ. Δεν ξέρω, πρόσθεσε, αν είναι πολλοί εκείνοι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι ως φιλελεύθεροι από τον χώρο της ΝΔ που είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με τέτοιες τοποθετήσεις.

Η διαφορά μεταξύ της κυβέρνησης και της ΝΔ, είπε ο κ. Τζανακόπουλος είναι ότι η υφυπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, υπέβαλε την παραίτησή της λόγω ευθιξίας, που έγινε δεκτή, για μία ομολογημένα λανθασμένη χρήση διάταξης νόμου (σ.σ.: για επίδομα ενοικίου σε εξωκοινοβουλευτικά μέλη της κυβέρνησης) που ψηφίσθηκε από το σύνολο της Βουλής στις 14 Αυγούστου 2015. Κανένας άλλος υπουργός, πρόσθεσε, δεν έκανε χρήση της διάταξης αυτής.

Πόσος χρόνος πρέπει να περάσει, αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μέχρι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Novartis παραιτηθούν από τα αξιώματά τους για τους ίδιους λόγους ευθιξίας; «Γιατί, λοιπόν, δεν παραιτείστε και εσείς μέχρι να καθαρίσει το όνομά σας», είπε απευθυνόμενος στον κ. Γεωργιάδη.

Πόσος χρόνος πρέπει να περάσει, συνέχισε ο κ. Τζανακόπουλος, μέχρι να αναγνωρίσει η ΝΔ την πολιτική ευθύνη για όσα συνέβησαν στον χώρο του φαρμάκου στα δέκα χρόνια που ήταν συνολικά στην κυβέρνηση από το 2000 έως το 2015;


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.