Quantcast
Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Δεν χρειάζεται να καθαρίσω το όνομά μου γιατί δεν είναι καθόλου βρώμικο - enikonomia.gr
share

Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Δεν χρειάζεται να καθαρίσω το όνομά μου γιατί δεν είναι καθόλου βρώμικο

δημοσιεύτηκε:

“Έχει λερωθεί το όνομά μου και δεν το ήξερα; Εγώ δεν έχω τεκμήριο αθωότητας;” δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε έως ότου καθαρίσουν το όνομά τους, αυτή ήταν η ακριβής φράση. Όταν ο κ. Τσίπρας υποκριτικά είπε στη Βουλή οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι, για να είναι τυπικά εντάξει με το νόμο και μετά μιλούσε για πολιτικές ευθύνες, όταν ο κ. Κοντονής είπε ότι δεν μπορούμε να πούμε τίποτα μέχρι στιγμής και δεν υπάρχει ούτε καν κατηγορία για κανέναν, αυτή ήταν η φράση του κ. Κοντονή, έρχεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και λέει πρέπει να καθαρίσουν το όνομά τους. Έχει λερωθεί το όνομά μου και δεν το ήξερα; Εγώ δεν έχω τεκμήριο αθωότητας; Μου έχει ασκηθεί καμία δίωξη; Έχουμε αυτή τη στιγμή κάτι παραπάνω από τρεις μαρτυρίες προστατευόμενων μαρτύρων με “γνωρίζω, πιθανόν και άκουσα”; Μου έχουν βρει κάπου λεφτά; Δεν χρειάζομαι να καθαρίσω το όνομά μου γιατί το όνομά μου πείτε στον κ. Τζανακόπουλο δεν είναι καθόλου βρώμικο» δήλωσε.

«Η δεν σύγκρουση με την κ. Αντωνοπούλου είναι ατυχέστατη, γιατί πιάστηκε επ’αυτοφώρω να κάνει κάτι συγκεκριμένο, όχι παράνομο αλλά προσέξτε τη διαφορά. Αντώνης Σαμαράς είχε καταργήσει όλα τα υπουργικά προνόμια, εγώ δεν είχα ούτε υπουργικό αυτοκίνητο. Αλέξης Τσίπρας μέσα στο μνημόνιο επαναφέρει μέρος των υπουργικών προνομίων. Εγώ δεν θεωρώ κατ’ανάγκη τη διάταξη λάθος. Μπορεί να υπάρχει κάποιος εξωκοινοβουλευτικός υπουργός του οποίου τα οικονομικά να μην είναι ανθηρά. Εδώ δεν έχουμε αυτή την περίπτωση. Δεν έχουμε μια διάταξη που έδινε αυτόματα τα 1000 ευρώ. Η υπουργός έκανε γραπτή αίτηση για να το παίρνει κάθε μέρα και είχε καταθέσεις 3 εκατομμύρια ευρώ» τόνισε.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση η κ. Αντωνοπούλου έκανε μεγάλο φάουλ και ο κ. Τσίπρας καθυστέρησε να την διώξει» συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.