Quantcast
Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση – Για τη μεγάλη Τουρκία αν χρειαστεί, θα πάρουμε και ζωές - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Νέο παραλήρημα Ερντογάν: Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση – Για τη μεγάλη Τουρκία αν χρειαστεί, θα πάρουμε και ζωές – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Τη μεγάλη Τουρκία οπωσδήποτε θα την οικοδομήσουμε. Αν χρειαστεί θα δώσουμε τις ζωές μας. Αν χρειαστεί θα πάρουμε ζωές», είπε σε ένα νέο παραλήρημά του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Μετά το Αφρίν ξεκινά η ανάσταση. Δεν θα λυπηθούμε κανέναν», πρόσθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος, όπως μετέδωσε ο SKAI από την Κωνσταντινούπολη.

«Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τον τουρκικό στρατό και την Τουρκία ότι κάνει κατάληψη στη Συρία», ήταν η απάντηση του σουλτάνου στις επικρίσεις της Μέρκελ και του Μακρόν για τις επιχειρήσεις της Άγκυρας στο Αφρίν.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διεμήνυσε ότι «όσοι ενοχλούνται από την επιχείρηση της Τουρκίας και την είσοδο μας στο κέντρο του Αφρίν, δεν αντιδρούν σε όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας. Επικρίνουν μόνο την Τουρκία».

Δείτε το βίντεο του SKAI

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.