Quantcast
Χαριλάου Τρικούπη απαντάει σε Βενιζέλο: Ομόφωνα το Συνέδριο τάχθηκε υπέρ της Συνταγματικής αναθεώρησης - enikonomia.gr
share

Χαριλάου Τρικούπη απαντάει σε Βενιζέλο: Ομόφωνα το Συνέδριο τάχθηκε υπέρ της Συνταγματικής αναθεώρησης

δημοσιεύτηκε:

Λίγες ώρες μετά τις αιχμές του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά της Φώφης Γεννηματά, με φόντο τις προτάσεις για τη Συνταγματική αναθεώρηση, ήρθε η απάντηση της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μέσω κύκλων της.

«Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής» και οι προτάσεις που διαμορφώθηκαν «αφού τέθηκαν υπόψη των συνέδρων εγκρίθηκαν αποτελώντας απόφασή του συνεδρίου», τονίζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη όταν ρωτήθηκαν για τη διαφωνία και τα αρνητικά σχόλια του Ευάγγελου Βενιζέλου σχετικά με τη πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Συγκεκριμένα ανέφεραν: «Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής από την επιτροπή που συστάθηκε και οποιοσδήποτε μπορούσε εκεί να καταθέσει την άποψή του. Στην επιτροπή συμμετείχαν καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, έγκυροι νομικοί και τέως δικαστικοί καθώς και πολιτικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της μίλησε για τη θέση και τις προτάσεις που διαμορφώθηκαν και αφού τέθηκαν υπόψη των συνέδρων εγκρίθηκαν αποτελώντας απόφασή του συνεδρίου».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.