Quantcast
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη για την υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη- Έως πότε θα συνεχιστούν τα προβλήματα- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη για την υδροδότηση στη Θεσσαλονίκη- Έως πότε θα συνεχιστούν τα προβλήματα- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, για ταπροβλήματα υδροδότησης που αντιμετωπίζει η πόλη λόγω της βλάβης σε αγωγό της ΕΥΑΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δήμαρχοι που παρέστησαν στη σύσκεψη, άσκηση σκληρή πίεση στην ΕΥΑΘ προκειμένου να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πρόβλημα, καθώς και για να γίνει αναλυτική ενημέρωση των πολιτών της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την πλευρά της ΕΥΑΘ τονίστηκε πως το αισιόδοξο σενάριο είναι να αποκατασταθεί πλήρως η υδροδότηση στην πόλη μέχρι τα δύο τα ξημερώματα.

Σε δηλώσεις του εξερχόμενος από το Διοικητήριο, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου τόνισε:

“Δεν είναι ώρα και στιγμή για αναζήτηση ευθυνών σχετικά με το ζήτημα της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης και της ταλαιπωρίας την οποία έχουν υποστεί οι πολίτες. Η σύσκεψη τελείωσε, ανακοίνωση για το θέμα της πορείας της ομαλής υδροδότησης ολόκληρης της Θεσσαλονίκης θα βγάλει αυτός που έχει την ευθύνη της διοίκησης και της διατήρησης του εν λόγω προβλήματος η ΕΥΑΘ”.


Πηγή πληροφοριών: thestival.gr, enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.