Quantcast
Συνεχίζουν και σήμερα τα συλλυπητήρια εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη - enikonomia.gr
share

Συνεχίζουν και σήμερα τα συλλυπητήρια εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου για τον θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη

δημοσιεύτηκε:

Μια ημέρα μετά τον αδόκητο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη που σκόρπισε τη θλίψη στον επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο, οι εκπρόσωποί του συνεχίζουν να εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, πρότυπο ανθρωπιάς κάνει λόγο η Φώφη Γεννηματά, για έναν άνθρωπο που στήριξε την ελληνική οικονομία σε πολύ δύσκολες στιγμές μιλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Γιάννης Δραγασάκης, σε έναν επιχειρηματία που εξασφάλισε πολλές θέσεις εργασίας αναφέρθηκε η Ένωση Κεντρώων.

Γεννηματά: Σημαντική η συμβολή του στην ανάπτυξη και την απασχόληση

Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη , εξέφρασε η Φώφη Γεννηματά, προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

«Υπήρξε πρότυπο ανθρωπιάς και επιτυχημένου επιχειρηματία. Η συμβολή του στην οικονομική ανάπτυξη και την απασχόληση υπήρξε ιδιαίτερα σημαντική» τόνισε η κ. Γεννηματά.

Δραγασάκης: Επέδειξε κοινωνική υπευθυνότητα

«Ο Στέλιος Σκλαβενίτης στήριξε την ελληνική οικονομία, σε πολύ δύσκολες στιγμές. Στην επιχειρηματική διαδρομή του επέδειξε κοινωνική υπευθυνότητα. Εκφράζω τη θλίψη μου για την αδόκητη απώλειά του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Δραγασάκης

Ένωση Κεντρώων: Προσέφερε στην ελληνική οικονομία

Τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, εξέφρασε, με ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σημειώνοντας ότι ο εκλιπών ήταν «γνωστός επιχειρηματίας που προσέφερε με την οικονομική του δράση στην ελληνική οικονομία και ήταν εκείνος που χειρίστηκε την εξαγορά της αλυσίδας του super market Μαρινόπουλος, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, εξασφαλίζοντας πολλές θέσεις εργασίας». Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θα εκπροσωπήσει το κόμμα στην τελετή της νεκρώσιμης ακολουθίας στον Άγιο Νικόλαο Πειραιά.

ΑΝΕΛ: Γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αδόκητη απώλεια του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο εκλιπών υπήρξε από τους πιο δραστήριους και σημαντικούς εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και ήταν επίσης γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία. Στην οικογένειά του και τους οικείους του απευθύνουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.