Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Καταργούν τις δόσεις!» κυκλοφορεί εκτάκτως από το Μεγάλο Σάββατο η Realnews και αποκαλύπτει ότι οι δανειστές ζητούν άμεση πληρωμή των φόρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews:

– Η τρόικα απαιτεί «ξήλωμα» όλων των ρυθμίσεων για χρέη προς το Δημόσιο από την 1η Ιανουαρίου του 2019.

– Ποιες αλλαγές έρχονται στο καθεστώς των κατασχέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επικίνδυνα παιχνίδια της Αγκυρας με τους πρόσφυγες. Δουλεμπόριο υπό την προστασία του τουρκικού Λιμενικού.

– Ο άγνωστος Βαρθολομαίος και οι ταραγμένες σχέσεις του με τον Ερντογάν. Τι αποκαλύπτει νέο βιβλίο για τη ζωή και τη δράση του Οικουμενικού Πατριάρχη.

– Ο υπουργός Παιδείας ανοίγει τα χαρτιά του στην «R»: «Η πρόσβαση στα ΑΕΙ θα εξαρτάται από τον βαθμό του απολυτηρίου». Ο Κώστας Γαβρόγλου αποκαλύπτει όλες τις αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

– Στέλιος Σκλαβενίτης. Ο εργοδότης που λάτρευαν οι εργαζόμενοι. Η «R» φέρνει στο φως άγνωστες πτυχές της ζωής του επιχειρηματία.

– Ληστεία στην οικία Σταματιάδη. Δύο Αλβανούς που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα υποψιάζονται οι Αρχές. Είχαν συλληφθεί πριν από τέσσερα χρόνια και βγήκαν με τον νόμο περί αποσυμφόρησης των φυλακών.

– Αυτοκτονία Μιχάλη Καριώτογλου, προέδρου της Singular Logic. Ο τραυματισμός στη Σίφνο και ο Γολγοθάς που ακολούθησε.

– Σοφία Γιαννικοπούλου: «Πήρα τα παιδιά μου και έφυγα. Στην Ελλάδα κινδυνεύουμε». Η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Κούστα περιγράφει στην «R» τον εφιάλτη που έζησε με τους ληστές που της άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 4,5 εκατ. ευρώ.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Βασίλης και η Τζένη δεν είναι πια μαζί. «Βελούδινος» χωρισμός για το πολυσυζητημένο ζευγάρι. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Β. Κικίλιας και η λαμπερή παρουσιάστρια Τζ. Μπαλατσινού αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

– Τρυφερό ειδύλλιο. Ο ηθοποιός Κωνσταντίνας Μαρκουλάκης και η επιχειρηματίας Χρυσή Βαρδινογιάννη απολαμβάνουν τη δυνατή σχέση τους, κρατώντας χαμηλούς τόνους γι’ αυτήν.

– «Εφυγα τρέχοντας όταν με παρενόχλησαν». Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει πως είχε δεχθεί ερωτική παρενόχληση και μιλά για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια στο θέατρο και στο σινεμά.

– Ρομαντική απόδραση στον Παναμά. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα άφησαν για λίγο τον Αγιο Δομίνικο και έκαναν ένα ταξίδι – αστραπή που ήθελαν πολύ.

– Ενας ιππότης για την Τόνια. Δυναμώνει ο έρωτας του Κωστή Μαραβέγια για την καλλονή Τ. Σωτηροπούλου και δεν μπορεί στιγμή ο ένας χωρίς τον άλλον.

– Μαρία Ναυπλιώτου: «Ολοι έχουμε ανάγκη από ανάταση».

– Πρόβα νυφικού για την Τζένη. Η παρουσιάστρια Τζ. Μελιτά ετοιμάζεται να παντρευτεί τον συνάδελφό της Σπύρο Μαργαρίτη.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.