Quantcast
Ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια του ημιμαραθωνίου στο Βερολίνο- Καρέ- καρέ η επιχείρηση και η σύλληψη των υπόπτων- ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση κατά τη διάρκεια του ημιμαραθωνίου στο Βερολίνο- Καρέ- καρέ η επιχείρηση και η σύλληψη των υπόπτων- ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Η Αστυνομία του Βερολίνου φέρεται να απέτρεψε την τελευταία στιγμή τρομοκρατικό χτύπημα στον ημιμαραθώνιο, που διοργανώθηκε χθες στη γερμανική πρωτεύουσα.

Αυτό υποστηρίζει σε αποκλειστικό της δημοσίευμα η εφημερίδα Welt.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αρχές ασφαλείας προχώρησαν στη σύλληψη έξι ανδρών, που φέρονται να ανήκουν στο περιβάλλον του Τυνήσιου, Ανίς Αμρί, ο οποίος τον Δεκέμβριο του 2016 είχε χτυπήσει με φορτηγό την κεντρική χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, σκοτώνοντας δώδεκα άτομα.
Το δημοσίευμα της Welt αναφέρει πως οι εξτρεμιστές ισλαμιστές σχεδίαζαν να επιτεθούν με μαχαίρια εναντίον θεατών και αθλητών του ημιμαραθωνίου.

Οι έξι ύποπτοι συλληφθέντες είναι μεταξύ 18 και 21 ετών.

Εξάλλου, ειδικές δυνάμεις της γερμανικής αστυνομίας σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι ενός από τους συλληφθέντες, ανακάλυψαν ποσότητα εκρηκτικών.


Πηγή πληροφοριών: riknews.com.cy, welt


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.