Quantcast
Βορίδης στον Realfm 97,8: Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί των Τούρκων για τον Καμμένο- Δεν θα μας πουν οι Τούρκοι τι θα κάνουμε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας - enikonomia.gr
share

Βορίδης στον Realfm 97,8: Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί των Τούρκων για τον Καμμένο- Δεν θα μας πουν οι Τούρκοι τι θα κάνουμε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

δημοσιεύτηκε:

Ο βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Δεν βλέπω κανενός είδους αποκλιμάκωση στις δηλώσεις από την Τουρκία, βλέπω διαρκώς ένταση και θα σας πω ότι τα τελευταία που άκουσα, όπως ξέρετε ο κ. Καμμένος δεν είναι από τους πολιτικούς που εκτιμώ, αλλά από την άλλη μεριά το να προσβάλλεται και να μειώνεται με τέτοιους χαρακτηρισμούς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι απαράδεκτο. Το τι θα κάνουμε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα, αυτό είναι δική μας δουλειά, δεν θα μας το πουν οι Τούρκοι, ούτε ο Μπαχτσελί, ούτε οι Γκρίζοι Λύκοι. Δεν βλέπω και οποιαδήποτε κίνηση όμως και από την πλευρά της Ελλάδας προς την αποκλιμάκωση ή κάποιου είδους αποτέλεσμα” ανέφερε.

“Η απάντηση ότι η ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη θα επιληφθεί του θέματος των δύο στρατιωτικών και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, είναι μία μη επαρκής απάντηση, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη” τόνισε.

“Την εθνική συνεννόηση την έχει τορπιλίσει ο κ. Τσίπρας. Η εθνική συνεννόηση δεν είναι αλά καρτ, δεν είναι όταν ζορίζεται ο κ. Τσίπρας ξαφνικά θυμάται την εθνική συνεννόηση. Πρέπει να υπάρχει μία διαρκής στάση και θέση των πολιτικών δυνάμεων για να αντιμετωπίζουν οι πολιτικές δυνάμεις τα μεγάλα θέματα” και συμπλήρωσε “Δεν γίνεται να συνεννοηθούμε για τα εθνικά, αλλά να θέλεις να βάλεις τη μισή ΝΔ στη φυλακή”.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.