Quantcast
Ρήγας στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Μια διεθνής συμφωνία διασφαλίζει και υπερβαίνει και το θέμα του Συντάγματος - enikonomia.gr
share

Ρήγας στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Μια διεθνής συμφωνία διασφαλίζει και υπερβαίνει και το θέμα του Συντάγματος

δημοσιεύτηκε:

“Εμείς είμαστε σε εγρήγορση, υπάρχει από την μεριά της Τουρκίας στην εξωτερική της πολιτική μια στάση επιθετικότητας, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει εμπειρία” δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς αν θα μας επηρεάσει η τουρκική προκλητικότητα στον τουρισμό τόνισε “Δεν θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα και από την μεριά μας δεν θα σηκώσουμε τους τόνους και δεν χρειάζεται και για την οικονομία και τον τουρισμό. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει τον δικό του τρόπο να εκφράζεται αλλά η γραμμή για το πως αντιμετωπίζουμε το θέμα είναι συνεκτική”.

Αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ είπε “Έχουμε προχωρήσει και υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί λύση τις επόμενες ημέρες. Είναι καθοριστική η συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών σήμερα, είναι προς όφελος και των δύο λαών η επίλυση του θέματος. Και οι δύο οικονομίες θα ευνοηθούν από τη συμφωνία”.

“Μια συμφωνία θα έχει δικλείδες ασφαλείας, όπως κι αν είναι, άρα να δούμε πως θα είναι διατυπωμένη και μετά το συζητάμε. Μια διεθνής συμφωνία διασφαλίζει και αν είναι αυτός ο τρόπος που υπερβαίνει και το θέμα του Συντάγματος, νομίζω και αυτό θα μπορούσε να είναι μια λύση, όταν δημιουργεί άλλες προϋποθέσεις” συμπλήρωσε.

“Η δυναμική της ανάπτυξης είναι πολλή μεγάλη, απαντώ και στην κ. Μπακογιάννη, η οποία έδωσε λάθος στοιχεία, γιατί έδωσε στοιχεία σε σχέση με το τι συμβαίνει αυτή τι στιγμή και δεν συγκρίνει τι συνέβαινε την προηγούμενη περίοδο που δεν υπήρχε καθόλου ανάπτυξη” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.