Quantcast
Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την επίσκεψη στο Καστελλόριζο: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα ψέματα και πειραματισμούς - enikonomia.gr
share

Επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για την επίσκεψη στο Καστελλόριζο: Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα ψέματα και πειραματισμούς

δημοσιεύτηκε:

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Καστελλόριζο.

“Ο κ. Τσίπρας έφερε στη χώρα δύο αχρείαστα Μνημόνια και υπονόμευσε την οικονομία για πολλά ακόμη χρόνια. Σήμερα, είχε το θράσος -και μάλιστα από το Καστελόριζο- να ξαναμιλήσει για τάχα καθαρή έξοδο.

Το έκανε, μάλιστα, όταν όλοι πια, εντός αλλά και εκτός Ελλάδος, όχι μόνον αμφισβητούν τις πολιτικές του, αλλά έχουν καταλάβει ότι μόνο μια σοβαρή Κυβέρνηση μπορεί να δημιουργήσει δουλειές και να οδηγήσει, επιτέλους, τη χώρα στην ανάπτυξη” τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

“Η Ελλάδα δεν αντέχει ούτε άλλα ψέματα, ούτε άλλους πειραματισμούς. Πόσο μάλλον ερασιτεχνισμούς στα εθνικά θέματα. Όσο καιρό ακόμη μένει αυτή η Κυβέρνηση, ας διασφαλίσει τουλάχιστον τα αυτονόητα. Ότι στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και ότι κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία και την ακεραιότητα της πατρίδας μας” πρόσθεσε.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.