Quantcast
Ένταση και επεισόδια σε πλειστηριασμό στην Πάτρα - Δε βγήκε τελικά στο "σφυρί" το ακίνητο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Ένταση και επεισόδια σε πλειστηριασμό στην Πάτρα – Δε βγήκε τελικά στο “σφυρί” το ακίνητο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Αναβλήθηκε μετά από αρκετές ώρες διαπραγμάτευσης, η διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ακινήτου στην Πάτρα, που είχε προγραμματιστεί για το πρωί της Τετάρτης.

Όπως μεταδίδει το tempo24.gr η απόφαση ελήφθη από την τράπεζα και σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία σταμάτησε λόγω παρεμπόδισης από πολίτες, στελέχη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πατρέων, οργανώσεις και κινήσεις.

Στο σημείο βρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Όλοι Μαζί για την Πάτρα” Βίβιαν Σαμούρη, ο Επικεφαλής της παράταξης Ανυπότακτη Πολιτεία Χρήστος Πατούχας, η Κίνηση Υπεράσπισης Καταναλωτικών Αγαθών και φοιτητικοί σύλλογοι.

Προηγήθηκε μεγάλη ένταση και επεισόδια έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου στην οδό Βότση 42. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση ενώ παρατάχθηκε και μια διμοιρία των ΜΑΤ. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα “Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη”, ενώ ζήτησαν και είδαν τη συμβολαιογράφο. Εν συνεχεία ανέμεναν δικηγόρο για να πράξουν αναλόγως. Το ακίνητο που θα έβγαινε στο “σφυρί” βρισκόταν μέσα σε αγροτική έκταση αξίας 153.000 ευρώ και η τιμή του στον πλειστηριασμό ήταν 50.000 ευρώ.





Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.