Quantcast
Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, υπάρχει η συνέχεια μιας καταστροφικής οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ - enikonomia.gr
share

Ασημακοπούλου στον Realfm 97,8: Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, υπάρχει η συνέχεια μιας καταστροφικής οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

δημοσιεύτηκε:

Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής του κόμματος, Άννα Ασημακοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Αυτό μου είπε ο κ. Κουρουμπλής ότι επειδή ο κ. Τσίπρας δηλώνει αισιόδοξος και επειδή δηλώνει ότι έτσι θα συμβεί, το δέχομαι, με βάση το ότι γεγονός ότι οτιδήποτε σχεδόν έχει πει ο κ. Τσίπρας σε σχέση σκίσιμο μνημονίων, μέτρα κλπ έχει αποδειχθεί ένα τεράστιο ψέμα, νομίζω ότι εμένα δεν με καθησυχάζει η αισιοδοξία του Πρωθυπουργού και του κυβερνητικού επιτελείου” τόνισε.

“Ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι Ευρωπαίοι για τη λήξη του προγράμματος προβλέπουν και έχουν πει ότι θα υπάρχει μεταμνημονιακή εποπτεία. Ο ίδιος ο κ. Τσακαλώτος το λέει πρόγραμμα μεταμνημονιακής παρακολούθησης” συμπλήρωσε.

“Αυτή η κυβέρνηση με τους καταστροφικούς της χειρισμούς στην οικονομία, με τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα μας έχει κοστίσει ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο και ουσιαστικά, μας έχει δεσμεύσει σε ένα σαν τέταρτο μνημόνιο χωρίς χρήματα, με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και με μέτρα μετά τη λήξη του προγράμματος” είπε η κ. Ασημακοπούλου.

“Ήδη στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν αποδεχθεί ότι θα κερδίσει η ΝΔ και ήδη αγωνίζονται για να καθήσουν στις καρέκλες όσο το δυνατόν περισσότερο, κοροϊδεύοντας τον κόσμο ότι θα υπάρξει μία δήθεν καθαρή έξοδος. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, υπάρχει η συνέχεια μιας καταστροφικής οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που χωρίς πολιτική αλλαγή δεν πρόκειται να ανατραπεί” δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ.

Αναφορικά με τις δηλώσεις Ερντογάν είπε ότι “Όσον αφορά στο θέμα της ανταλλαγής, όπως είπε και ο Πρόεδρος της ΝΔ, δεν πρέπει η Ελλάδα να μπει σε τέτοια λογική” τόνισε.

“Το Σκοπιανό είναι άλλο ένα βατερλώ χειρισμού εξωτερικής πολιτικής από την κυβέρνηση. Δεν βλέπω να υπάρχει πεδίο συνεννόησης και δεν βλέπω από που προκύπτει η αισιοδοξία του υπουργού Εξωτερικών ότι είμαστε πιο κοντά από ποτέ σε επίλυση” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.