Quantcast
Επεισοδιακή Πρωτομαγιά στην Τρίπολη - Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας πιάστηκε στα χέρια με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Επεισοδιακή Πρωτομαγιά στην Τρίπολη – Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας πιάστηκε στα χέρια με στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Ένταση επικράτησε στις εκδηλώσεις της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, μετά την συγκέντρωση, ακολούθησε πορεία και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων από τα στρατεύματα της γερμανικής κατοχής την Πρωτομαγιά του 1944, στον Άγιο Αθανάσιο. Εκεί, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, Αριστείδης Μπρουμάς θέλησε να εμποδίσει την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κα. Σταθοπούλου να καταθέσει στεφάνι, λέγοντας ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει δικαίωμα να πάει να καταθέσει στεφάνι, είναι δική μας εκδήλωση, δεν είναι δική σας”.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση μεταξύ του κ. Μπρουμά και του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, Τάκη Κόντου, με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς και προπηλακισμό. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση παρευρισκόμενων.


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.