Quantcast
Τζήκας - ΣΕΠΕ: Η ψηφιακή Ελλάδα είναι η προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση - enikonomia.gr
share

Τζήκας – ΣΕΠΕ: Η ψηφιακή Ελλάδα είναι η προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση

δημοσιεύτηκε:

«Η ψηφιακή Ελλάδα είναι η προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση και να χτίσουμε την Ελλάδα που ονειρευόμαστε, μια Ελλάδα μεταρρυθμισμένη, μιας Ελλάδα που δίνει έμφαση στην τεχνολογία» αυτό δήλωσε ο πρόεδρος ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας στο περιθώριο του συνεδρίου του ΣΕΠΕ «Digital economy forum 2018» που πραγματοποιείται σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

«Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Χτυπάμε ένα εθνικό καμπανάκι» δήλωσε ο κ. Τζήκας και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα έχασε πολλά στοιχήματα τις προηγούμενες δεκαετίες και πρέπει, για να ξεπεράσουμε κυρίως την κρίση, η Ελλάδα να μετασχηματιστεί ψηφιακά. Αυτό συζητάμε στο πλαίσιο του σημερινού συνεδρίου του ΣΕΠΕ, ότι το μεγάλο τεχνολογικό άλμα είναι προϋπόθεση για να αλλάξει η χώρα και να ξεπεράσει την κρίση».

Επίσης, ο κ. Τζήκας τόνισε ότι η Ελλάδα έχει έναν πλούτο από επιχειρήσεις και ανθρώπινο δυναμικό που συνιστούν ένα τεχνολογικό στρατό ο οποίος μπορεί να αλλάξει την χώρα αρκεί να υπάρξει το κατάλληλο πλαίσιο. «Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί όλοι συμφωνούμε διακομματικά ότι η τεχνολογία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πραγματοποιηθεί το μεγάλο άλμα» πρόσθεσε.

Πηγή Πληροφοριών: ΑΠΕ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.