Quantcast
Βορίδης στον Realfm 97,8: Το θέμα της ψήφου των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού είναι ζήτημα Δημοκρατίας και ισονομίας - enikonomia.gr
share

Βορίδης στον Realfm 97,8: Το θέμα της ψήφου των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού είναι ζήτημα Δημοκρατίας και ισονομίας

δημοσιεύτηκε:

“Το μείζον είναι το ότι απορώ γιατί η κυβέρνηση δεν θέλει να συζητήσει για την ψήφο των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης για το Σκοπιανό, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

Αναφορικά με τη συνάντηση για την κατάτμηση της Β’ Αθηνών είπε ότι “Θα δούμε (σ.σ. αν θα πάμε), είμαστε σε συσκέψεις ακόμα. Έχει γίνει ήδη γίνει στη θητεία αυτής της κυβέρνησης μια αλλαγή του εκλογικού νόμου. Η αλλαγή της περιφέρειας είναι επίσης αλλαγή εκλογικού νόμου κατά το Σύνταγμα. Επομένως, συζητάμε για δεύτερη αλλαγή και λέμε ότι υπάρχει αυτό το κορυφαίο ζήτημα, το σπάσιμο π.χ. της Β Αθηνών, με το οποίο συμφωνούμε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης το υποστήριζε μόνος του ως βουλευτής της Β Αθηνών. Επί της αρχής δεν υπάρχει αντίρρηση. Όμως, το θέμα της ψήφου των Ελλήνων κατοίκων εξωτερικού είναι ζήτημα Δημοκρατίας και ισονομίας, είναι βασικότερο θέμα. Είναι μια ενιαία συζήτηση”.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.