Quantcast
Μπακογιάννη στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Απαιτείται ολική συμφωνία και όχι σαλαμοποιημένη - enikonomia.gr
share

Μπακογιάννη στον Realfm 97,8 για το Σκοπιανό: Απαιτείται ολική συμφωνία και όχι σαλαμοποιημένη

δημοσιεύτηκε:

Η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Στο ερώτημα για το ποια θα πρέπει να είναι τα προαπαιτούμενα για μία συμφωνία με τα Σκόπια η κ. Μπακογιάννη απάντησε μεταξύ άλλων “τα προαπαιτούμενα είναι να υπάρξει μία ολική συμφωνία, δηλαδή να μην υπάρξει σαλαμοποίηση της συμφωνίας, που προϋποθέτει την αλλαγή Συντάγματος για να επιτευχθεί το erga omnes και δεύτερο προαπαιτούμενο είναι να επιλυθούν τα θέματα εθνότητας και γλώσσας που είναι αγκάθια στη διαπραγμάτευση. Αυτά είναι θέματα τα οποία δεν γνωρίζουμε πώς τα έχει χειριστεί η κυβέρνηση μέχρι σήμερα”.

“Η σταθερότητα στα Βαλκάνια χρειάζεται ουσιαστική και μόνιμη λύση. Η μόνιμη λύση δεν είναι γιατί εμείς φοβόμαστε τα Σκόπια αλλά διότι σε μία φάση αναταραχής των Βαλκανίων, η οποιαδήποτε αναθεωρητική δύναμη άλλη εκτός των Σκοπίων μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σκοπιανή λογική και να δημιουργήσει θέματα σταθερότητας στα Βαλκάνια” σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος.

Ακούστε το ηχητικό:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.