Quantcast
Πολάκης για Novartis: Είστε βουτηγμένοι στη διαφθορά - Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πολάκης για Novartis: Είστε βουτηγμένοι στη διαφθορά – Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Θέλει πολύ θράσος. Να είστε βουτηγμένοι στη διαφθορά και εδώ να λες ότι δεν ξέρω τίποτα για τον φόνο».

Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στη Βουλή, μιλώντας για την υπόθεση της Novartis, ενώ υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξει το Σύνταγμα.

«Μην δουλευόμαστε. Ο κ. Βενιζέλος και οι προκάτοχοί του έφτιαξαν έναν νόμο για να σας καθαρίζει. Γιατί αυτή τη χώρα τη χρεοκοπήσατε δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Και αυτό αφορά στο μαύρο χρήμα στην Υγεία, όλοι αναγνωρίζετε το σκάνδαλο αλλά όταν προσωποποιείται δεν είναι», είπε.

Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε «εμετικό» τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, επειδή οδηγεί σε παραγραφές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε με δριμύτητα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο κατηγόρησε ότι ψεύδεται και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις τιμολόγησης φαρμάκων της Novartis, κατά τη διάρκεια της υπουργίας του, στις χρηματοδοτήσεις «ανύπαρκτων», όπως είπε, sites μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ και στο Harvard Project.

«Δεν σε κατηγορούν ότι γράφτηκες στο Harvard, αλλά ότι υλοποίησες το Harvard Project και τις επιθυμίες της Novartis» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας έκανε αναφορά και στην έξοδο από το μνημόνιο λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τον Αύγουστο θα βγούμε από τα μνημόνια και θα είναι ντάλα μεσημέρι» ενώ πρόσθεσε: «Τον Αύγουστο θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ».

Δείτε το βίντεο από τη Βουλή:


Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.