Quantcast
Μητσοτάκης: Υπάρχουν τραγικές στρεβλώσεις στο ζήτημα των συντάξεων χηρείας - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Μητσοτάκης: Υπάρχουν τραγικές στρεβλώσεις στο ζήτημα των συντάξεων χηρείας – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Υπάρχουν τραγικές στρεβλώσεις στο ζήτημα των συντάξεων χηρείας. Θα τις επανεξετάσουμε και θα δεσμευθούμε για συγκεκριμένες παρεμβάσεις, τις οποίες θα μπορούμε να υλοποιήσουμε” δήλωσε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.

“Μας απασχολεί το θέμα, είναι ένα βασικό ζήτημα στοιχειώδους κοινωνικής ευαισθησίας. Θα μιλήσουμε συγκεκριμένα για αυτό το θέμα, αλλά εξίσου μας απασχολεί να ενημερωθούν όλοι οι συνταξιούχοι για τις μειώσεις, οι οποίες έρχονται. Η κυβέρνηση οφείλει να κάνει δύο πράγματα να απαντήσει αφενός στην ερώτηση των 46 βουλευτών της ΝΔ, την οποία έχουμε καταθέσει εδώ και τρεις εβδομάδες και να πει επιτέλους στους συνταξιούχους τι και πόσο κόβει με το τέταρτο μνημόνιο που έχει ψηφίσει και δεύτερον να στείλει τα ειδοποιητήρια σε όλους τους συνταξιούχους, ώστε οι άνθρωποι να γνωρίζουν και να κάνουν τον προγραμματισμό τους” ανέφερε.

Ερωτηθείς για τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι δεν είναι ανόητος να κάνει εκλογές απάντησε “Δεν είναι ανόητος να κάνει εκλογές γιατί αγαπάει την καρέκλα και γνωρίζει ποιο θα είναι το αποτέλεσμα”.

Δείτε το βίντεο:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.