Quantcast
Λίτσας στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Εξελίσσεται ένα διπλωματικό παίγνιο γύρω από το blame game - enikonomia.gr
share

Λίτσας στον Realfm 97,8 για Σκοπιανό: Εξελίσσεται ένα διπλωματικό παίγνιο γύρω από το blame game

δημοσιεύτηκε:

“Ο λαβύρινθος ξεκινάει από τα Σκόπια και η Αθήνα γενικότερα, όχι μόνο η κυβέρνηση αλλά το σύνολο του πολιτικού κόσμου και η κοινωνία, πρέπει να έχουμε στραμμένο το μάτι μας κυρίως προς το εσωτερικό των Σκοπίων” δήλωσε ο Σπύρος Λίτσας, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η δική μου εκτίμηση είναι ότι είμαστε μακριά από μια λύση στο Σκοπιανό, αυτή τη στιγμή αρχίζει και εξελίσσεται ένα διπλωματικό παίγνιο γύρω από το blame game. Ποιος θα κατηγορήσει με τα πιό ορθολογικά επιχειρήματα γύρω από την κατάρρευση των συνομιλιών. Δεν είναι μόνο το ονοματολογικό, την Ελλάδα πρέπει να την ενδιαφέρει κυρίως ο οριστικός ενταφιασμός του του δομικού αναθεωρητισμού που τα Σκόπια έχουν προς εμάς και προς το σύνολο των Βαλκανίων” ανέφερε για το Σκοπιανό.

“Τα ζητήματα της Ιταλίας και της Ισπανίας διαφέρουν και ποιοτικά και ποσοτικά. Στην Ιταλία έχουμε μία πολιτική κρίση, αλλά και η οικονομία της είναι κατεστραμμένη, η παραγωγικότητα της βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα” τόνισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγή: enikos.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.