Quantcast
Κανονικά τα δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Άνω Λιοσίων και Κορωπίου - enikonomia.gr
share

Κανονικά τα δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Άνω Λιοσίων και Κορωπίου

δημοσιεύτηκε:

Κανονικά πραγματοποιούνται όλα τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σύμφωνα με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ).

Ωστόσο χθες η ΕΕΣΣΤΥ είχε ενημερώσει με δελτίο τύπου πως καταργούνται από την Τετάρτη τα εντατικά πρωινά και απογευματινά δρομολόγια του Προαστιακού μεταξύ Άνω Λιοσίων και Κορωπίου, λόγω αδυναμίας της ΕΕΣΣΤΥ να παρέχει τροχαίο υλικό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία εκφράζει τη λύπη της για την εξέλιξη αυτή, η οποία «οφείλεται σε μικροπολιτικές επιδιώξεις της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε., με φόντο την επικείμενη ιδιωτικοποίησή της, και ζητά συγγνώμη από τους εργαζόμενους -που εξυπηρετούσαν τα συγκεκριμένα δρομολόγια- για την ταλαιπωρία που θα υποστούν. Τα υπόλοιπα δρομολόγια του Προαστιακού (από την ενημέρωση που έχει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. μέχρι στιγμής) θα εκτελεστούν κανονικά».

Να σημειωθεί ότι η αναστολή αυτών των δρομολογίων έρχεται μετά την απόφαση της ΕΕΣΣΤΥ να διακόψει την παροχή τροχαίου υλικού καθώς « αδυνατεί πλέον να παρέχει τέτοιες υπηρεσίες (συντήρησης τροχαίου υλικού), χωρίς να της καταβάλλεται το συμβατικά προβλεπόμενο τίμημα από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.