Quantcast
Πλακιωτάκης: Με λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που η κυβέρνηση ολοκληρώνει μία διαπραγμάτευση - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Πλακιωτάκης: Με λούζει κρύος ιδρώτας κάθε φορά που η κυβέρνηση ολοκληρώνει μία διαπραγμάτευση – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

”Κρύος ιδρώτας με λούζει κάθε φορά που η κυβέρνηση ολοκληρώνει μία διαπραγμάτευση και ο κ. Τσίπρας παρουσιάζει με κομπασμό τα σπουδαία αποτελέσματα της κάθε συμφωνίας του. Γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές”, είπε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔΓιάννης Πλακιωτάκης.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε ”ταφόπλακα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας” τη συμφωνία για το Σκοπιανό, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση παραχώρησε τα πάντα στον Ζάεφ και έλαβε αόριστες υποσχέσεις.

Επίσης, τόνισε ότι ”η συμφωνία δεν εξυπηρετεί ζωτικά συμφέροντα της Ελλάδας, δημιουργεί εθνικούς κινδύνους και πληγώνει την εθνική ευαισθησία και το φρόνημα του ελληνικού λαού. Είναι κακή συμφωνία η οποία εκχωρεί Μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στους Σκοπιανούς ”, προσθέτοντας ότι ” η φαρσοκωμωδία ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι άκρως επικίνδυνη για τη χώρα και τα εξωτερικά ζητήματα”.

”Κάθε φορά που ο ελληνικός λαός ακούει τον Πρωθυπουργό της χώρας να λέει ότι έδωσε σκληρή μάχη και δεν υπέκυψε σε εκβιασμούς, πρέπει να αισθάνεται ταραχή, αν όχι τρόμο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.