Quantcast
Το «καρφί» του Παπαχριστόπουλου για τον Δ.Καμμένο: Όταν τον ψήφιζαν για αντιπρόεδρο της βουλής, εγώ έπινα καφέ… - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Το «καρφί» του Παπαχριστόπουλου για τον Δ.Καμμένο: Όταν τον ψήφιζαν για αντιπρόεδρο της βουλής, εγώ έπινα καφέ… – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

“Όταν είχε προταθεί για αντιπρόεδρος της Βουλής, εγώ έπινα καφέ στη διπλανή αίθουσα στο κυλικείο και δεν ψήφισα ποτέ, αν σας λέει κάτι αυτό. Άλλο σχόλιο για τον συνάδελφο δεν έχω να κάνω” δήλωσε στο “Εpsilon” ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος,αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για τη στάση του Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος ψήφισε “ναι” στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης και διεγράφη από την Κ.Ο. του κόμματος.

Ερωτηθείς εάν θα είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει στη θέση του αντιπροέδρου της βουλής, είπε: “Δεν με ενδιαφέρει εμένα καμία θέση, με ενδιαφέρει άλλο πράγμα. Ότι ένα σύστημα που λεηλάτησε τη χώρα επί 40 χρόνια δίνει τα ρέστα του για να επιβιώσει.

Κάποιοι είμαστε αποφασισμένοι και δεν πήγαμε να κάνουμε δημόσιες σχέσεις με τα εκατό περιφερόμενα άτομα της διαπλοκής, ούτε να πλουτίσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι η χώρα να επανέλθει στην τάξη”.

Στην επισήμανση τι θα κάνει αν του προταθεί κάτι τέτοιο, τόνισε: “Αυτό είναι το θέμα; Ενδιαφέρει τον Έλληνα πολίτη, ποιος θα πάρει τη θέση του αντιπροέδρου;”

Δείτε το βίντεο του Εpsilon


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.