Quantcast
Άφαντος ο Μπαρμπαρούσης: Έρευνες πόρτα-πόρτα για τον εντοπισμό του βουλευτή - Τον αναζητούν ακόμη και σε στάνες - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Άφαντος ο Μπαρμπαρούσης: Έρευνες πόρτα-πόρτα για τον εντοπισμό του βουλευτή – Τον αναζητούν ακόμη και σε στάνες – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας για τον εντοπισμό του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής,Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Πάνοπλοι αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα και σταματούν οχήματα, προκειμένου να φτάσουν σε οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Υπάρχουν όμως άνδρες της αστυνομίας που αναζητούν τον βουλευτή πόρτα-πόρτα στα χωριά, ενώ πραγματοποιούν έρευνες ακόμη και σε στάνες. Παράλληλα, “χτενίζουν” και τις δασικές περιοχές της περιοχής. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις αναγκάζονται να αφήσουν τα υπηρεσιακά τους οχήματα και να συνεχίσουν με τα πόδια προκειμένου να φτάσουν σε δύσβατα σημεία για τα οποία έχουν πληροφορίες ότι μπορεί και να κρύβεται εκεί ο Μπαρμπαρούσης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.