Quantcast
Λυκούδης στον Realfm 97,8: Η αποχώρηση του Ποταμιού δεν συνδέεται με νέες ανακατατάξεις συμμαχικών επιδιώξεων - enikonomia.gr
share

Λυκούδης στον Realfm 97,8: Η αποχώρηση του Ποταμιού δεν συνδέεται με νέες ανακατατάξεις συμμαχικών επιδιώξεων

δημοσιεύτηκε:

“Η αποχώρηση του Ποταμιού, όπως εγώ μπορώ να την αντιληφθώ, από το ΚΙΝΑΛ δεν συνδέεται με νέες ανακατατάξεις συμμαχικών επιδιώξεων” είπε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Βασίλη Λυριτζή και Γιώργο Ψάλτη.


“Εγώ πάντα θα έχω στρατηγική μου επιδίωξη τη συγκρότηση στην Ελλάδα μιας μεγάλης δημοκρατικής μεταρρυθμιστικής παράταξης που με βάση τη δική μου άποψη και διαδρομή, θα έχει αριστερά χαρακτηριστικά. Αυτό, δεν βλέπω να προκύπτει με τη σημερινή πολιτική εικόνα των σημερινών συσχετισμών δυνάμεων και το σημερινό πολιτικό αποτύπωμα” δήλωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του Ποταμιού.

Στο ερώτημα εάν θα στήριζε μία νέα κυβερνητική πλειοψηφία ο κ. Λυκούδης απάντησε μεταξύ άλλων “από την παρούσα Βουλή, όχι. Πιστεύω ότι πρέπει να είναι πιο καθαρές οι λύσεις για να έχουν και βιωσιμότητα. Τώρα αυτά τα ‘φύγε εσύ να έρθω εγώ’, δεν αφορούν τη δική μου πολιτική σκέψη. Οι συμμαχικές κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προοπτική για κάθε χώρα, αλλά όλα αυτά μέσα σε ένα κλίμα βιωσιμότητας…Εμένα με αφορά πάντα η ανάγκη να κυβερνηθεί η χώρα από ισχυρές κυβερνήσεις συνεργασίας, γιατί μόνο αυτές μπορούν να διασφαλίσουν συναινέσεις και συνεννοήσεις”.

Αναφερόμενος στα όσα είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά η διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου στην αίθουσα του ΚΥΣΕΑ ο κ. Λυκούδης δήλωσε μεταξύ άλλων “υπάρχει ένας πολιτικός τραγέλαφος εδώ και καιρό τώρα. Ούτε μπορείτε να διερευνήσετε, ούτε να εντοπίσετε, ούτε να προσεγγίσετε τον πολιτικό διάδρομο του κ. Καμμένου. Έχει παραιτηθεί για τον ΕΝΦΙΑ, για το ΦΠΑ στα νησιά, για το Μακεδονικό, για τη Θράκη… Με σοβαρές προϋποθέσεις και σοβαρή προσέγγιση δεν μπορεί να διερευνήσει κανείς τον Καμμένο”.

Ακούστε το ηχητικό:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.